Estetikkristianstad

Estetikkristianstad är en av de bästa skönhetsklinikerna i Kristianstad och erbjuder ett brett utbud av estetiska injektioner såsom botox, fillers och PRP. Vår klinik använder endast de allra senaste och mest pålitliga produkterna på marknaden och har legitimerad personal som utför behandlingarna.

De värdesätter våra kunders säkerhet och hälsa högt och strävar efter att erbjuda en professionell och personlig service. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att se och känna sig så bra som möjligt.

De erbjuder ett brett utbud av estetiska injektioner, inklusive botox för att reducera rynkor och ge en mer ungdomlig utseende, samt fillers för att fylla ut linjer och skulptera ansiktsdrag. Vi är också experter på PRP (platet-rich plasma) behandlingar, som använder kroppens egna plattceller för att återställa hudens elasticitet och lyster.

Våra priser är marknadsmässiga och vi strävar efter att erbjuda våra tjänster till en rimlig kostnad utan att kompromissa med kvaliteten. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och bekväma under hela behandlingsprocessen.

Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster eller boka en konsultation, vänligen tveka inte att kontakta oss.

De ser fram emot att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål.